Bálint Cseppek Tüdő-füves cseppek (50ml)

A Tüdő-füves cseppek hat gyógynövény (orvosi tüdőfű, kakukkfű, izlandi zuzmó, cickafarkfű, mezei zsurló és lándzsás útifű) alkoholos-vizes kivonata. Mindezen növények hatóanyagai hozzájárulhatnak a légutak, a hörgők, a tüdő egészségének fenntartásában.
Bruttó 3 190 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Makacs, mélyről jövő, visszatérő köhögés gyötör? Masszív dohányos vagy, és reggelente  csúnya köhögési roham tör rád? Néhány emelet megmászása után, ijedten kapkodsz levegő után? Túl vagy egy tüdőgyulladáson, de a tüdőd még nem a régi? Félsz a légszennyeződés okozta következményektől?

Próbáld ki a Tüdő-füves cseppet!

A Tüdő-füves cseppek hat gyógynövény (orvosi tüdőfű, kakukkfű, izlandi zuzmó, cickafarkfű, mezei zsurló és lándzsás útifű) alkoholos-vizes kivonata. Mindezen növények hatóanyagai hozzájárulhatnak a légutak, a hörgők, a tüdő egészségének fenntartásában. Alkalmazásával könnyíthető a léganyagcsere, így csökkenthetők mindazon kellemetlen mellékhatások, amelyeket a léganyagcsere zavarai okozhatnak (pl. köhögés, nehézlégzés, váladékletapadás stb.).

  • Hozzájárulhat a légúti szervek, legfőképpen a tüdő egészségének a fenntartásához.
  • ​Segítséget nyújthat mindazok számára, akik egészségtelen levegő környezetében élnek ill. dolgoznak (pl. nagyvárosok, ipari területek)
  • Elősegítheti a léganyagcsere zavaraival küzdők melléktüneteinek csökkentését (pl. dohányosok, asztmások és bizonyos allergiás tünetek esetén).
  • Segíthet légzési nehézségeknél, köhögésnél, gége-és garathurutnál, kínzó rekedtség, megfázás, influenza esetén.
  • Hozzájárulhat a felgyülemlő nyálka oldásához, ugyanakkor fokozhatja a gyulladt szövetek védőréteggel történő bevonását.
  • Száj- és garatüreg gyulladáskor, mellhártyagyulladáskor enyhítheti a tüneteket.
  • Kedvezően befolyásolja a tüdő egészséges munkáját (pl. tuberkolózis, tüdővérzés, tüdőtágulat, mellkasi ödémásodás.)
  • Csillapíthatja az asztmatikus rohamokat.
  • Enyhítheti a dohányzás okozta légcsőbántalmakat, valamint a dohányzásból eredő reggeli köhögést.

Alkalmazása: kúraszerűen javasolt (1 kúra 3 hét)
Belsőleg: naponta, fő étkezés után 1x21 csepp, 1 dl vízben oldva

Kiszerelés: 50 ml/üveg
OÉTI sz.: 6352/2009

Összetevők: izlandi zuzmó, kakukkfű, mezei zsurló, orvosi tüdőfű, cickafarkfű, lándzsás útifű, orvosi zsálya és fehérmályvalevél alkoholos kivonata

Gyártó: Herbárium 2000 Kft,., Bálint cseppek