Feketeretek csepp 20ml

Bruttó 2 490 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú háziszere a Fekete retek. A répa alakú, fekete színű gyökér cukorban áztatott vagy kisózott nedvét már a középkorban hatékony orvosságnak tartották a kiválasztó szervek: az EPE, a VESE, a MÁJ és a TÜDŐ bántalmaira.

A bio-elixir eljárással készült retekcsepp: ínformáció hordozó és a Fekete Retek minden hatóanyagát tartalmazza. Étkezés előtt történő kúraszerű alkalmazása: a típusos vese- és epekövet valamint lerakódásokat feloldja. A máj, az epe és a vese vezetékeiből a flakkokati homokot feloldja. A kivonat enyhe étvágytalanságot okoz, csökkenti a kiválasztó szervek gyulladásait és a nyirokcsomók duzzanatait. A Fekete Retek cseppek szedésének első gyáram napján: a vesék és a máj környékén enyhe nyomás keletkezik, ami melegítéssel feloldható. A retek-kúra alkalmazása a népi gyógyászat évszázados megfigyelése szerint - feloldó (köptető) hatással van az elhanyagolt köhögésnél a tüdő megtisztításában. Kérjük, szíveskedjék megjegyezni: a készítmény szedése folyamán fokozott tiszta víz (forrásvíz, desztillált víz) fogyasztása ajánlatos.

A Fekete Retek cseppek növelik a tejelválasztást a szoptató kismamáknál. A Fekete retek cseppek ajánlott adagolása: 7 napig napi 13 csepp, majd 14 napig 21 csepp. Egy hét szünet után a retek-kúra ismétlése fokozott eredményt biztosít. A homeopátiás készítményt fényvédett hűvös helyen tároljuk.