Ferzym® Bélflóra ampulla. 7 milliárd élő probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel, és papayával. 10 ampulla

✓ 7 milliárd élő hasznos bélbaktérium ✓ 500 mg prebiotikus rost ✓ + méhpempő és fermentált papaya kivonat ✓ Szabadalommal védett előállítás - DUAL COATED® technológia ✓ 2 éves kortól fogyasztható és ✓ Gluténmentes termék!
Bruttó 5 190 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Egyél baktériumokat!

Igen, egyél baktériumokat a szépségedért és egészségedért!

Tudtad, hogy a hasznos bélbaktériumok, vagy más néven probiotikumok adják az immunrendszered 70%-át? Ezek a hasznos baktériumok legnagyobb mennyiségben a beleidben és a bőrödön élnek.

A belekben ők felelősek a táplálékok bakteriális lebontásáért, és a táplálékokban található tápanyagok visszajuttatatásáért a sejtjeink számára, de vitaminokat, például a K- és B-vitaminokat, immunglobulint, gyulladáscsökkentő, és antibakteriális vegyületeket is termelnek.

Épp ezért halljuk azt, hogy a bélflóra egyensúlyának zavara, tüneteink és betegségeink 80%-nak gyökere!

A hasznos baktériumok részt vesznek a koleszterin-anyagcserében, a zsírok és a tejcukor feldolgozásában, illetve a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Segíthetnek megvédeni a fertőzésektől, támogatják az emésztést, részt vesznek a gyulladásos folyamatok csökkentésében, és létfontosságú elemekkel töltik fel a testet a bélbolyhok receptorain keresztül.

Bélflóra építő hasznos bélbaktériumok

Ebben az ampullában 7 milliárd élő probiotikus törzset, vagyis hasznos baktériumot találunk, prebiotikus rostokkal dúsítva, melyeket úgynevezett DUAL COATED ("kettős kabát") technológiával állítottak elő.

Ez egy olyan szabadalom, ahol a probiotikumokra két prebiotikus "kabátot" húznak. Az első kabát garantálja az egyenlőtlen pH-értékek mellett is a biztonságos eljutást a bélflóráig. A másik kabát csak a bélflórában oldódik, és ott elterül, mint egy "szőnyeg", hogy táplálékként szolgáljon a probiotikumok számára. Prebiotikumok nélkül ugyanis a probiotikumok nem képesek kolonizálódni, sokasodni.

7 OK, amikor feltétlen érdemes

Ferzym® kúrába fogni:

  • 1. Gyengeség, erőtlenség
  • 2. Gyakori megfázás, meghűlés
  • 3. Visszatérő felfázások
  • 4. Bőr- és hajproblémák
  • 5. Puffadás, emésztési zavarok
  • 6. Bakteriális fertőzések, gombás betegségek, paraziták jelentkezése
  • 7. Allergiák megjelenése

Összetevők:  7 milliárd hasznos bélbaktérium + 500mg prebiotikum, sztíviával, méhpempővel és fermentált papaya kivonattal ampullánként.

a kupakban: tömegnövelő szer: maltodextrin, Tejsav baktérium keverék (Bacillus coagulans BC513,maltodextrin; Lactobacillus acidophillus LA3; Bifidobacterium animalis ssp.lactis  BLC1, kukoricakeményítő, nátrium-alginát;); csomósodásgátló: talkum, szilicium dioxid
a flakonban: víz, nádcukor, rövid láncú fructo-oligoszacharid  (FOS), Friss méhpempő- 1,2 % HAD (10-hidroxi delta-2-decenoic sav) tartalomra titrálva, Fermentált papaya (Carica papaya L.) gyümölcs por, tartósítószer: kálium- szorbát, nátrium-benzoát, karamell aroma, édesítőszer: steviol glikozid (Stevia rebaudiana Bertoni leaves), savanyúságot szbályzó: citromsav

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban:1 ampulla2 ampulla
Rövid láncú fructo-oligoszacharid (FOS)500 mg1000 mg
Friss méhpempő100 mg200 mg
- 1,2 % HAD tartalomra titrálva1,2 mg2,4 mg
Fermentált papaya gyümölcs por100 mg200 mg
Tejsav baktérium keverék7 mld14 mld
Bacillus coagulans BC5135 mld10 mld
Lactobacillus acidophillus LA31 mld2 mld
Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC11 mld2 mld


GLUTÉNMENTES TERMÉK.

Felhasználási javaslat: Napi 1- 2 ampulla, étkezések előtt. Gyermekeknek 2 éves kortól adható! 

Fontos figyelmeztetés: A kupakban is hatóanyag! Fogyasztás előtt a kupakot tekerjük el ütközésig, és a flakonba hulló port rázzuk össze a folyadékkal és utána igyuk meg. A készítmény természetes voltából eredően, előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Méhészeti termékekre allergiás személyek valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.