Haj-bőr-köröm

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Epres kollagén por steviával 330g

A Vitaking Kollagén termék PeptanⓇ-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes eper ízű készítmény steviával édesítve. Napi adagja 11 g, melyből 9 g a fehérje (kollagén) tartalom. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes készítmény. Ebben a formában az emberi szervezet számára nagyon könnyen emészthető és hasznosítható.
Bruttó 7 190 Ft

Citromos kollagén por 330g

A kollagén segíthet a porcok, csontok, inak, szalagon és egyéb kötőszövetek egészséges szerkezetének fenntartásában.
Bruttó 7 190 Ft

Hialuronsav + Kollagén Komplex 60 db

Hialuronsavat és kollagént tartalmazó készítmény. A hialuronsav és kollagén a kötőszöveteink legfontosabb építőelemei. Leginkább a sportolók, a fizikai munkát végzők és a 40 év felettiek (40 éves kor felett a szervezetben jelentősen csökken a termelődése) számára igen célszerű ez a kiegészítés. A Vitaking Hialuronsav+Kollagén komplex megújult változata kapszulánként 60mg hialuronsavat és 280 mg kollagént tartalmaz.
Bruttó 5 950 Ft

JutaVit Kollagén komplex + hialuronsav 60db

A JutaVit Kollagén komplex + hialuronsav + C-vitamin + szerves cink + Biotin + B2-vitamin + B3-vitamin terméke kollagént, hialuronsavat, szerves cinket, Biotint, C-vitamint, Riboflavint, Niacint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
Bruttó 2 750 Ft

Forcapil kapszula 60db

Haj- és körömerősítő készítmény. Bizonyított vitalitás, feltűnő csillogás. (30 napi adag) AJÁNLOTT: ÉVSZAKVÁLTÁSKOR, HAJTÖMEG VAGY HAJERŐSSÉG VESZTÉSKOR A keratin a haj legfőbb alkotóeleme, egy olyan szerkezeti fehérjéje, ami a haj rugalmasságáért, ellenállóképességéért és fényességéért felelős. Kéntartalmú aminosavakból – mint a cisztin és a metionin – szintetizálódik cinkes B vitaminok segítségével. A keratin a köröm egyik fő alkotóeleme is. A Forcapil egy komplett fromulát tartalmazó készítmény kénes aminosavakkal (cisztinnel és metioninnal), vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A cink, akárcsak a keratin, a fehérjeszintézishez járul hozzá. A B8 vitamin segít megőrizni a haj egészségét, rugalmasságát, fényét és ellenállóképességét. A cink szintén hozzájárul a körmök egészségének és szépségének megőrzéséhez.
Bruttó 5 990 Ft

Natur Tanya® Szerves szépségvitamin 60db

19 féle bioaktív összetevő a haj, a bőr és körmök egészségére, mezei zsurlóból nyert 120 mg természetes szilíciummal, biotinnal vegán kapszulatokban
Bruttó 3 750 Ft

YOUR VITAMIN - HAIR VITAMIN (Biotin- B7-vitamin) 500ML

Bruttó 13 000 Ft

Natur Tanya Collagene Facelift koncentrátum 500ml (kollagén)

Bruttó 8 590 Ft

Haj , bőr , köröm komplex 60db

Bruttó 4 110 Ft

Bioform Sörélesztő tabletta 180 db

A Bioform Sörélesztő tabletta fehérje-, ásványi anyag-, aminósav forrás, szerves vas forrása, B-vitaminok tárháza. Hajhullásra, bőrproblémákra ajánlott.
Bruttó 2 100 Ft

Caleido Sörélesztő Tabletta 90 db

Bruttó 1 550 Ft

NOW EXTRA ERŐS L-LIZIN 1000 MG TABLETTA

ESSZENCIÁLIS AMINOSAV Az L-Lizin nélkülözhetetlen a szervezet fehérjéinek felépítéséhez, valamint a bőrt, az inakat és a csontokat alkotó kötőszövetek kollagén és elasztin nevű vázfehérjéinek termeléséhez
Bruttó 4 900 Ft

Goodbye Botox -Hialuron ital 500ml

HIALURON SAV (vegán) 100% természetes fiatalság ital 33 napra. Tű helyett hialuronsavat belsőleg! Természetes narancs íz.
Bruttó 13 000 Ft