Javallat Gyógynövény kivonatok

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

ARTICSÓKA LEVÉL 60db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényből Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti a koleszterinszint normál szinten tartását, ezzel is támogatva a szív és érrendszer egészségét. 2. Az emésztőnedvek elválasztásának fokozásával javítja az emésztést, hozzájárul az étkezés utáni jó közérzethez. 3. Támogatja a máj méregtelenítő funkcióját és az epefolyadék normál áramlását. Népgyógyászati alkalmazása: Az articsókát régóta és sokrétűen alkalmazzák a népgyógyászatban (vércukorszint, vérnyomás, másnaposság, vérszegénység stb.)
Bruttó 2 190 Ft

BODORRÓZSA LEVÉL 60db

Egészségügyi hatásai: Antioxidáns hatóanyagai segítenek megvédeni a sejteket és szöveteket a szabadgyökök károsító hatásaitól. Antioxidáns hatása polifenol és flavonoid hatóanyagainak köszönhető. Népgyógyászati alkalmazása: A bodorrózsát az európai népgyógyászatban régóta alkalmazzák többek között légúti megbetegedések és menstruációs problémák esetén
Bruttó 2 190 Ft

CSALÁN LEVÉL 60db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényből Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti az ízületek (ujjpercek, térd, boka, csukló stb.) könnyű hajlítását, mozgatását. 2. Hozzájárul a vesék egészséges működéséhez, ezzel a normál vizeletkiválasztáshoz. 3. Támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Népgyógyászati alkalmazása: A csalán régóta és széles körűen alkalmazott hagyományos gyógynövény (allergia, magas vércukorszint, vashiány, vérszegénység stb.)
Bruttó 1 990 Ft

DIÓLEVÉL

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényből Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti az egészséges emésztést. 2. Hozzájárul a szervezet külső behatásokkal szembeni védekezéséhez, ellenálló-képességének növeléséhez. 3. Antioxidáns hatása révén védheti a sejteket és szöveteket oxidatív károsodástól, amely például stressz, alkoholfogyasztás és dohányzás hatására alakulhat ki a szervezetben. Népgyógyászati alkalmazása: Népgyógyászatban sokrétű élettani hatása miatt előszeretettel alkalmazzák a diólevelet (salaktalanítás, méregtelenítés, vértisztítás, cukorbetegség stb.)
Bruttó 1 990 Ft

BARÁTCSERJE TERMÉS 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Hozzájárul a női hormonális egyensúly kialakításához. 2. Elősegíti a menstruáció előtti és közbeni jó közérzet létrejöttét. 3. Támogatja a testi és szellemi egészséget a menopauza (klimax) időszakában. Népgyógyászati alkalmazása: A barátcserjét a népgyógyászat széles körűen alkalmazza (prosztata-megnagyobbodás, reumatoid artritisz, migrén, álmatlanság).
Bruttó 1 890 Ft

ARANYVESSZŐ HERBA 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Antibakteriális hatású vegyületei hozzájárulnak a húgyhólyag egészségéhez. 2. A vese vérellátásának fokozásával és a vesetestecskék szűrési sebességének növelésével támogatja a vese kiválasztását. 3. Antioxidáns hatású hatóanyagi hozzájárulnak azon szabad gyökök semlegesítéséhez, amelyek például a stressz, az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás hatására képződnek. Népgyógyászati alkalmazása: Az aranyvessző a népgyógyászatban régóta használt gyógynövény (pl. köszvény, allergia, reuma, ízületi gyulladás, prosztata, húgyúti fertőzések stb.).
Bruttó 1 990 Ft

BORSMENTA LEVÉL 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Szélhajtó, epehajtó hatása révén elősegíti az étkezés utáni jó közérzetet. 2. Az emésztőnedvek elválasztásának fokozásával hozzájárul az egészséges bélműködéshez. 3. Támogatja a szervezet természetes védekezőképességét. Népgyógyászati alkalmazása: A borsmenta a népgyógyászatban több ezer éve alkalmazott gyógynövény (megfázás, fejfájás, migrén stb.)
Bruttó 1 990 Ft

FEHÉR AKÁC VIRÁG 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Támogatja a gyomor egészséges működését. 2. Hozzájárul az emésztés egészségéhez. 3. Lazítja a székletet, így elősegíti a könnyű székletürítést. Népgyógyászati alkalmazása A fehér akác a népgyógyászatban régóta alkalmazott gyógynövény (reflux, étvágycsökkentés, fogyókúra stb.)
Bruttó 2 190 Ft

FEKETE BODZA VIRÁG 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Támogatja az izzadás kiváltását megemelkedett testhőmérséklet esetén*. 2. Hozzájárul a fogyókúra sikeréhez és az egészséges testsúly megtartásához. 3. Lassítja a szénhidrátok felszívódását, ezzel támogatja a normál vércukorszint fenntartását. 4. Hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének fokozásához. 5. Támogatja a száj és a torok nyálkahártyájának egészségét*. Népgyógyászati alkalmazása: A fekete bodza virágát a népgyógyászatban régóta alkalmazzák (megfázás, hörghurut, influenza stb.)
Bruttó 2 490 Ft

GÖRÖGSZÉNA MAG 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti a normál vércukorszint fenntartását. 2. Fokozza a nemi vágyat nők és férfiak esetén is. 3. Elősegíti a gyomor élettanilag optimális pH-egyensúlyának megőrzését. 4. Hozzájárul a menstruáció előtti és közbeni jó közérzethez. 5. Támogatja az egészséges koleszterin- és vérzsírszint fenntartását. 6. Elősegíti a szoptató nők tejelválasztását.
Bruttó 2 190 Ft

GYÖMBÉR GYÖKTÖRZS 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Csökkenti hányingert terhesség és utazás alatt. 2. Segít az ízületi rugalmasság fenntartásában. 3. Növeli a vitalitást, stimulálja az anyagcserét, tonizálja a szervezetet. 4. Támogatja az emésztőrendszer működését. 5. Hozzájárul a szív és az érrendszer egészségéhez. 6. Elősegíti az immunrendszer egészséges működését. 7. Támogatja a légzőrendszer egészségét.
Bruttó 2 190 Ft

TAVASZI KANKALIN GYÖKÉR 60 db

Egészségügyi hatásai: 1. Hatóanyagai növelik a nyálkatermelést a légutakban és hígítják azt, serkentik a hörgők nyálkahártyáján a csillószőrök mozgását, ezáltal elősegíti tüdőben keletkező váladék kiürülését. 2. Hozzájárul a torok, a garat és a hangszálak egészséges működéséhez. Népgyógyászati alkalmazása: A népgyógyászatba régóta és sokoldalúan alkalmazzák (pl. hurutoldásra, álmatlanságra, vitalitás fokozására stb.)
Bruttó 2 490 Ft