Javallat komplex kapszulák

GYÓGYNÖVÉNY KOMPLEXEK

Komplexeinkben az adott egészségügyi cél eléréséhez szükséges legjobb gyógynövényeket válogattuk össze, amelyek tucatnyi hatóanyaga egyszerre fejti ki előnyös élettani hatását.

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

JAVALLAT® - SZÉKLETLAZÍTÓ KOMPLEX 60DB

A rendszeres és könnyű székletürítést elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb hashajtó hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Csökkentik a víz visszaszívását a székletből, így hígabbá, könnyebben üríthetővé teszik. Izgatják a bélnyálkahártya receptorait, így gyorsul a vastagbél mozgása. Poliszacharid hatóanyagai bevonják, sikamlósabbá teszik a vastagbél falát, elősegítve tartalmának könnyebb ürítését. Hatóanyagaik nagy mennyiségű vizet kötnek meg, amely hígítja a székletet.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - AGYI EGÉSZSÉG 60DB

Időskori agyi, szellemi egészséget támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Javítják az időskori szellemi teljesítményt. Elősegítik mindennapos élethez szükséges feladatok ellátását idős korban. Csökkentik az idős korban gyakran jelentkező ingerlékenységet. Segítenek megőrizni a memóriát, javítani a koncentrációt. Mérséklik a szellemi kifáradást. Javítják az idősek hangulatát. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik az idegsejteket is károsító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak az idegrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - ANTIOXIDÁNS KOMPLEX

Sejtvédő, szabadgyök-fogó, oxidatív stresszt gátló gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legerősebb antioxidáns hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Semlegesítik a szervezetben keletkező és bejutó sejtkárosító szabad gyököket. Segítik az immunrendszer egészséges működését. Gátolják a korai öregedést. Segítenek elkerülni az állandósult ízületi és bélrendszeri gyulladásokat. Csökkentik az érelmeszesedés mértékét. Elősegítik a szív- és érrendszer egészségének megőrzését Segítenek a bőr és más kötőszövetek rugalmasságának megőrzésében.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - EGÉSZSÉGES VÉRNYOMÁS 60db

A normál vérnyomás fenntartását elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatokban: Csökkentették a normálisnál magasabb vérnyomást. Tágították a periferiális ereket. Nyugtatták az idegrendszert, csökkentették az ingerlékenységet. Gyulladáscsökkentő hatásuk volt. Antioxidáns hatásuk révén elősegítették a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését. Segítettek a vérzsír és vérkoleszterin szintjének egészséges szinten tartását, ezzel csökkentve az érelmeszesedés kockázatát. Javítottak a metabolikus szindróma további paraméterein.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - GYOMOR EGÉSZSÉGE 60db

A nyelőcső és a gyomor egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb nyelőcső- és gyomorvédő hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Flavonoid hatóanyagaik antioxidáns hatása révén csökkentik a gyomor és nyelőcső gyulladásait. Görcsoldó hatású anyagokat tartalmaznak. Csökkentik a hányingert. Gátolják a gyomorfekélyt okozó Helicobacter pylori baktérium fejlődését. Mérséklik a gyomorégést. Poliszacharid hatóanyagaik védik a nyelőcsövet és a gyomrot az irritációtól. Enyhítik a savas reflux tüneteit. Gyomorfekély-ellenes gyógyszerekkel együtt is fogyaszthatók.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE 60db

A vesék és a húgyhólyag egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb veseműködést és húgyhólyagegészséget támogató gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Fokozzák a vesék által kiválasztott vizelet mennyiségét. Fogyasztásukkor nem pang a vizelet a húgyhólyagban, amely egyébként a húgyúti kövek kialakulásának és a kórokozók szaporodásának kedvez. Gátolják a húgyúti fertőzést okozó baktériumok fejlődését, megtapadásukat a húgyhólyag falán. Antioxidáns hatóanyagaik védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől. Eredményes alkalmazásukat számos embereken végzett klinikai vizsgálat támasztja alá. A vizsgálatokban rendszeres fogyasztásuk megakadályozta hólyaghurut ismételt kialakulását.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - IMMUNERŐSÍTŐ KOMPLEX 60db

A szervezet természetes védekezőképességét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb immunerősítő hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Az immunrendszer működését serkentő hatóanyagokat (immunstimulánsokat) tartalmaznak. Gátolják a baktériumok, gombák és vírusok szaporodását. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet az immunrendszert is gyengítő szabad gyökök káros hatásitól. Fokozzák a külső és belső elválasztású mirigyek működését, így gátolják a kórokozók megtelepedését a légcső, a tüdő, a bélrendszer és a húgyúti rendszer sejtjeinek felszínén. Az emésztés javításával elősegítik az immunrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGE 60db

Az ízületek könnyű mozgatását elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Különböző hatásmóddal működő fájdalomcsillapító hatóanyagokat tartalmaznak. Hozzájárulnak a szervezetben jelen lévő gyulladások mérsékléséhez Javítják az ízületek mozgékonyságát. Csökkentik az ízületek reggeli merevségét. Elősegítik a járási idő növelését. A klinikai kutatásokban mérsékelték az ízületi duzzanatot. Segítségükkel mérsékelhető a rendszeresen szedett szintetikus fájdalomcsillapítók mennyisége. Támogatják a vese méregtelenítő funkcióját, ezzel az ízületek környékén felhalmozódó salakanyagok eltávolítását a szervezetből. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik az ízületeket károsító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak az ízületek egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - KOLESZTERIN KONTROLL 60db

A normál koleszterinszint fenntartását támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Gátolják a koleszterin termelődését a májban. Elősegítik a koleszterin ürülését az epefolyadékon keresztül. Csökkentik az emésztőrendszerből felszívódó koleszterin mennyiségét. Csökkentik az alacsony sűrűség lipoprotein (LDL), vagyis a "rossz" koleszterin mennyiségét a vérben. Növelik a nagy sűrűségű lipoprotein (HDL), vagyis a "jó" koleszterin szintjét. Csökkentik a vérzsír (triglicerid) szintjét a vérben. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával elősegítik a szív és az érrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - MÁJ EGÉSZSÉGE 60db

A máj egészségét támogató és az epefolyadék termelését fokozó gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Elősegítik a máj egészséges anyagcseréjét. Védik a máj egészségét. Fokozzák az epefolyadék elválasztását. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a májat károsító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával elősegítik a máj működéséhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását. Gátolják a koleszterin termelődését a májban. Elősegítik a koleszterin ürülését az epefolyadékon keresztül. Csökkentik az emésztőrendszerből felszívódó koleszterin mennyiségét.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - MEMÓRIA KOMPLEX 60db

Koncentrációt és szellemi teljesítményt támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Élénkítő hatású hatóanyagokat tartalmaznak. Segítik a koncentrálást és fokozzák a szellemi teljesítményt. Serkentik a memóriát, javítják a kognitív képességeket. A periferiális erek tágításával javítják a hajszálerekhez kapcsolódó szövetek oxigénellátását. Gátolják szénhidrátok emésztését, így lassítják a vércukorszint hirtelen emelkedését, amely étkezés utáni fáradtságot, tompultságot okoz. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik az idegsejteket is károsító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak az idegrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - MENOPAUZA KOMFORT 60db

Változókori jó közérzetet támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula. A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Segítenek kialakítani a változókori hormonális egyensúlyt. Mérséklik a hőhullámok hosszát és gyakoriságát. Javítják az általános közérzetet és az életminőséget. Nyugtatják az idegrendszert, oldják az idegi feszültségből adódó simaizomgörcsöket. Csökkentik a hirtelen hangulatváltozások gyakoriságát és intenzitását. Hatásukat minden esetben klinikai vizsgálatok is alátámasztják. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyökök hatásától.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - MENZESZ KOMFORT 60db

Menstruáció előtti és alatti jó közérzetet elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Csökkentik a menstruáció alatt jelentkező hasi fájdalmat. Fájdalomcsillapító, nyugtató hatású hatóanyagokat tartalmaznak. Mérséklik a havi vérzés erősségét. Segítik a hormonális egyensúly kialakítását. Támogatják a szervezet védekezőképességét. Elősegítik a pihentető alvást. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyökök hatásától.
Bruttó 2 490 Ft

JAVALLAT® - MÉREGTELENÍTŐ KOMPLEX 60db

A kiválasztó szervek működését támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Elősegítik a máj egészséges anyagcseréjét. Védik a máj egészségét. Növelik az epefolyadék elválasztását, a méreganyagok ürülését Fokozzák a vese kiválasztó funkcióját. Növelik a kiválasztott vizelet mennyiségét. Növelik a tüdő hörgőiben a nyáktermelést, ezáltal az nagyobb mennyiségben keletkezik és hígabb lesz, így az könnyebben távozik. Sikamlósabbá is teszik a tüdőben képződő váladékot és fokozzák a hörgők hámsejtjein lévő csillósejtek mozgását. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával elősegítik a nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - ORVOSI TÜDŐFŰ KOMPLEX 60db

A légutak egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Nagy mennyiségű bevonó, nyugtató hatású poliszacharidot tartalmaznak. Stimulálják az immunrendszert. Antibakteriális, antifungális és antivirális hatással rendelkeznek. Flavonoid hatóanyagaik gyulladáscsökkentő hatásúak. Nyugtatják az irritált torkot és garatot. Védőréteget képeznek a felső légutak nyálkahártyáján. Polifenolos anyagaik antioxidáns hatásukkal védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől.
Bruttó 2 890 Ft

JAVALLAT® - PROSZTATA EGÉSZSÉGE 60db

A prosztata egészséges működését elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Csökkentik a dihodro-tesztsztoszteron (DHT) koncentrációját a vérben, amelynek megemelkedett szintje felel többek között a prosztata jóindulatú megnagyobbodásáért. Gátolják az aromatáz enzimet, amely a tesztoszteront ösztrogénné alakítja át, amely növeli a prosztata méretét. Közvetlenül a porsztatasejtekre hatva gátolják azok növekedését. Gyulladáscsökkentő hatásúak. Támogatják a vese és a húgyhólyag egészségét. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - SALAKTALANÍTÓ KOMPLEX 60db

Tisztító és veseműködést támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Fokozzák a vesék által kiválasztott vizelet mennyiségét. Hozzájárulnak a vesék salaktalanító funkcióját. Elősegítik a szervezet megtisztulását. Antioxidáns hatóanyagaik védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől. Eredményes alkalmazásukat számos embereken végzett klinikai vizsgálat támasztja alá. Salaktalanító hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak az ízületek könnyű hajlításához, mozgatásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - STRESSZ KONTROLL 60db

Nyugodt hangulatot, relaxált lelki állapotot elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Csökkentik a lelki stressz negatív hangulati hatását. Oldják a szorongást. Javítják az alvás minőségét, csökkentik az éjszakai felébredések számát. Lerövidítik az elalvásig eltelt időt. Javítják az lelki élet minőségét. Az emésztés javításával hozzájárulnak az idegrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik az idegsejteket is károsító szabad gyökök semlegesítését.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - SZÍV ÉS EREK EGÉSZSÉGE 60db

A szív és az érrendszer egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Javítják a koszorúerekben a vér áramlását, a szív megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik a szív oxigén és energiafelhasználását, elősegítik a perifériális érrendszer egészséges működését. Támogatják az egészséges vérnyomás fenntartását. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését. Segítenek a vérzsír és vérkoleszterin szintjének egészséges szinten tartását, ezzel csökkentve az érelmeszesedés kockázatát. Az emésztés javításával elősegítik a szív és az érrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok és tápanyagok felszívódását.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - TESTSÚLY KONTROLL 60db

A fogyókúra sikerét és az egészséges testsúly megtartását támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Segítenek átlendülni fogyókúra kezdeti nehézségein. Gyorsítják az anyagcserét, Csökkentik a szénhidrátok felszívódását, Mérséklik az étvágyat, Segítenek alkalmazkodni az emésztőrendszernek a csökkent kalóriabevitelhez. Antioxidáns hatásuk révén semlegesítik a diéta során keletkező szabad gyököket. Elősegítik a szövetekben lévő víz kiürítését a szervezetből. Az emésztés javításával hozzájárulnak a fogyókúra sikeréhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - TISZTA ORR 60db

Az orrüreg tisztaságát és a felső légutak egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Csökkentik az orrdugulást és az orrfolyást. Nyákoldó hatásúak. Hatóanyagaik védik a gyulladt nyálkahártyát. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaznak. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak a légutak egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - TISZTA TÜDŐ 60db

A tüdő tisztaságát és a légutak egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Növelik a tüdő hörgőiben a nyáktermelést, ezáltal az nagyobb mennyiségben keletkezik és hígabb lesz, így köhögéssel könnyebben eltávolítható. Sikamlósabbá is teszik a tüdőben képződő váladékot és fokozzák a hörgők hámsejtjein lévő csillósejtek mozgását, amely szintén elősegíti váladék felköhögést. Többféle gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaznak. Illóolaj-komponenseik a tüdőben is kifejtik antibakteriális hatásukat. Jó közérzetet biztosítanak, csökkentik az émelygést. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a tüdőt is károsító szabad gyökök semlegesítését. Az emésztés javításával hozzájárulnak a tüdő egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásához.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - VÉNÁK EGÉSZSÉGE 60db

A vénás erek egészségét és a nehézláb-érzés csökkentését elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatokban: Javították a vénás erekben a vér áramlását. Csökkentették a nehézláb-érzés mértékét. Elősegítették láb keresztmetszetének és a boka ödémájának csökkentését. Mérsékelték az éjszakai lábgörcsök előfordulását. Csökkentették a lábakban megjelenő feszülő érzést. Tágították a periferiális ereket. Mérsékelték az alsó végtagokon jelentkező viszkető érzést. Jelentős antioxidáns hatással rendelkeznek, így védik az vénás ereket a sejtkárosító szabad gyököktől.
Bruttó 2 590 Ft

JAVALLAT® - VÉRCUKOR KONTROLL 60db

A normál vércukorszint fenntartását elősegítő gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben olyan egymás hatását erősítő gyógynövények kaptak helyet, amelyek a velük végzett vizsgálatok alapján: Gátolják a szénhidrátbontó enzimek működését, ezáltal az étkezés után lassabban emelkedik meg a vércukorszint. Érzékenyebbé teszik a sejteket az inzulinra, ezáltal serkentik a cukorfelvételt a vérből. A kiegyensúlyozottabb vércukorszint hatására javítják a szervezet anyagcseréjét, csökken az étkezések közötti éhségérzet. Csökkentik a fertőzésre való hajlamot, támogatják az immunrendszer működését. Fokozzák a vitalitást, enyhítik az étkezések után jelentkező fáradtságot, szédülést, émelygést. Javítják a közérzetet és az életminőséget. Antioxidáns hatásuk révén elősegítik a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítését.
Bruttó 2 590 Ft