Szállítási információk

Szállítás ideje:

A szállítás ideje 4-12 munkanap, a raktárkészlettől függően, készlethiány esetén kb. 2 hét. A külföldről érkező (rendelhető) termékek esetében ez 15-30 munkanap lehet,erre külön felhívjuk a figyelmet az egyes termékek adatlapjain

A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége esetenként eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!

Szállítási díjak:

30 kg.-nál nagyobb súlyú szállítmányok esetében egyedi szállítási díj kalkuláció.

 A pontos szállítási költségről a rendelés leadását követően tájékoztatjuk e-mailben. (Szállítás kizárólag DPD futárszolgálattal!)

Utánvét esetén 1500.-

A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége esetenként eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!

Az ár megfizetése és szállítás

A fizetés előre utalással bankszámlára történhet, ilyenkor a pénz beérkezését követően postázzuk a terméket a MPL,DPD futárszolgálat fenti díjai szerint.
 A törékeny és értékes termékek küldése törékeny csomagként javasolt, (erre a rendelés alkalmával javaslatot teszünk amennyiben törékeny az áru). A vevő kötelessége arról gondoskodni, hogy az általa megadott címen csak a kompetens személy vehesse át a csomagot. Amennyiben a Posta, ill. a futárszolgálat igazolja, hogy a küldeményt a vevő által megadott címen a küldeményt átvették, további reklamációt nem fogadunk el a szállítással kapcsolatban. A vevő kötelessége az átvételkor ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét. Sérülés esetén a küldemény átvételét meg lehet tagadni. Külsérelmi kár esetén utólagos reklamációt nem fogadunk el, ha a címzett átvette a csomagot. Telefonosegyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről a címzettel.