Zöld tea és acai berry kivonat 90 db 202/450mg

SKU: vita0199
Bruttó 2 990 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Antioxidáns készítmény a szabadgyökök elleni védelemért. Két értékes hatóanyagot tartalmaz, mindkét gyógynövény igen erős antioxidáns tulajdonságokkal bír.

Az antioxidáns komplex készítmény két összetevője az a zöld tea és az acai berry kivonat. Mindkét növény nagyon értékes.
 
Az acai (ászáj) bogyót a világ egyik legtökéletesebb élelmiszereként tartják számon. Az acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás. Az acai bogyóban, és a belőle készült kivonatokban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.
 
zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok.
 
  • A zöld tea fő hatóanyag, az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében.
  • Segítheti a hasnyálmirigy védelmét
  • Hozzájárulhat a normális inzulin termeléshez
  • Hozzájárulhat a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez
 
A zöld tea nagyon értékes gyógynövény. Mindennapi fogyasztásra ajánlott.
 
A Green Tea Plus készítmény ORAC értéke 3200 (napi adagonkénti antioxidáns tartalma).
 
Napi ajánlott mennyiség: 3 kapszula
 
OÉTI bejegyzési szám: 16187/2015
 
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!